Levering Informatie

Indien u heeft gekozen om de bestelling te laten verzenden zullen wij dit zo spoedig mogelijk na betaling over dragen aan PostNL of  DHL. U ontvangt hier een email van met een track & trace nummer.

Wij verzenden op dit moment met PostNL & DHL.

Verzendkosten:

Verzendkosten zijn afhankelijk van aantallen. Bij het afrekenen wordt op basis van het gekozen product en de aantallen de verzendkosten berekend.

Op dit moment versturen we alleen binnen Nederland en naar België.

Mocht u een pakket willen laten bezorgen in het buitenland neem dan alstublieft contact met ons op.

Leveringstermijn:

Mits op voorraad, worden artikelen die op werkdagen voor 15:00 uur besteld en betaald zijn, binnen 1 tot 3 dagen op aanvraag gemaakt en gelijk diezelfde dag afgestuurd. Als alles goed gaat wordt uw bestelling de volgende dag afgeleverd binnen Nederland. Wij blijven echter altijd afhankelijk van onze vervoerders en zijn niet verantwoordelijk voor bestellingen die te laat worden afgeleverd.

Bestellingen worden door onze vervoerders (PostNL & DHL) van maandag t/m zaterdag bij u aangeboden. Mocht u niet thuis zijn, dan krijgt u een briefje in uw brievenbus met daarop instructies over wat u kunt doen om het pakket alsnog in ontvangst te nemen.

U kunt uw bestelling ook op een ander adres laten bezorgen waarvan u zeker weet dat daar wel iemand aanwezig zal zijn om deze in ontvangst te nemen.